moda cihaz ile su kaçağı tespiti

Sarıyer Su Kaçağı Tespiti

Yüksek Su Faturası ve Su Kaçağı Sorunları

Su Faturası Yüksek mi Geliyor?

Sarıyer su kaçağı bulma hizmetimizle yanınızdayız. Alt kattaki komşunuza su mu damlıyor? Sorun etmenize gerek yok. Bizi arayın, bir servis isteyin, ekibimiz gelsin ve su kaçağını bilgisayarlı cihaz yardımıyla kolayca ve kesin olarak tespit etsin. Su kaçağı konusunda kendimize çok güveniyoruz. Su kaçağını bulduktan sonra sadece bir veya iki seramik kırarak su kaçağının olduğu noktayı onarıyoruz. Sıradan tesisatçılar, tesisatı komple değiştirelim veya birkaç yeri kıralım gibi tavsiyelerde bulunabilirler. Bunlara gerek yok, bu size zaman, tadilat ve ekonomik olarak ciddi kayıplar verebilir. Böyle bir durumda kesinlikle profesyonel bir firmadan yardım almalısınız.

Profesyonel Su Kaçağı Tespiti

Sarıyer su kaçağı tespiti bizim işimiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Su kaçağı dairenin veya binanın giderlerinde ise, giderlere kamera salarak kaçağın hangi noktada olduğunu tespit edip ona göre çözümler üretiyoruz. Amacımız, müşterilerimize en az harcama ile profesyonel tesisatçı hizmeti vermektir. Bir su kaçağı var diye banyoyu komple kırmaya gerek yok. Su kaçağının olduğu noktayı bulup o noktayı tamir ediyoruz.

Su Kaçağının Belirtileri

Evinizde veya İş Yerinizde Su Kaçağı Olup Olmadığını Nasıl Anlarsınız?

Evinizde veya iş yerinizde normalden fazla su faturası geliyorsa su kaçağı olabilir. Su kaçağı klozet rezervuarından, altyapınızdaki tesisattan patlak olabilir veya su sayacınız bozuk olabilir. Böyle sorunlarda profesyonel bir tesisat firmasından yardım almalısınız. Biz, evinizdeki su kaçağını akustik dinleme cihazı veya termal kamera yardımıyla %100 tespit ediyoruz ve sadece su kaçağının olduğu noktayı kırarak tamiratını yapıyoruz.

Sarıyer Su Kaçağını Noktasal Olarak Buluyoruz

Evdeki tüm su lavabo, duş bataryası, çamaşır makinesi, klozet rezervuarı ve muslukları kapattıktan sonra su sayacının içindeki sayaç dönüyorsa kesinlikle su kaçağı vardır. Böyle durumlarda su sayacının vanasını kapatıp su tesisatçısından yardım istemelisiniz. Biz, teknolojik cihazlarla su kaçağını bir yeri kırmadan bulup isterseniz onarımını yapıyoruz. Evinizde fayans arasından, parkelerde şişme veya duvarda kabarma, dökülme, siyahlaşma varsa su kaçağı olma ihtimali yüksektir.

Sarıyer  Su Kaçağı ve Derz Problemleri

Evinizin veya iş yerinizin su tesisatında su kaçağının olmadığı tespit edilip su kaçağının olmadığını gördük, fakat tavanda nemlenme bir türlü kesilmiyorsa sorun banyonuzun seramik aralarına yapılan derzlerde olabilir. Böyle durumlarda fayans ustasından yardım alarak evinizdeki ıslak zeminlerin derzlerini yeniden yapmakta fayda vardır. Onu da yaptıysanız tek ihtimal kalıyor: O da gider borularında çatlak olabilir veya contası çürümüş olabilir. Bunu da yılan kameralarımız yardımıyla buluyoruz ve onarımını yapıyoruz.

Sarıyer Su Kaçağı Tespiti

Termal Kamera ile Su Kaçağı Bulma

Termal Kamera Kullanımı

Ekip Tesisat, evinizdeki su ve doğalgaz tesisatınızın hangi noktalardan geçtiğini gelişmiş termal kamera yardımıyla hızlıca ve kesin olarak bulur. Personelimiz, gerek duymadığı zamanlarda bu cihazı kullanmayabilir. Termal kamera, su kaçağını bulmamızda büyük bir yardımcımızdır ve özellikle sıcak su kaçaklarını nokta olarak belirler. Günümüzde birçok tesisatçı, bu cihazların sahte versiyonlarını kullanarak müşterileri kandırıp birden fazla noktada kırma yapmaları gerektiğini söylerler. Bunlara kesinlikle itibar etmeyiniz.

Demir Boruda Meydana Gelen Su Kaçağı Tamiri

Demir Boru Tesisatında Su Kaçağı

Demir boru tesisatlarında su kaçağı meydana gelebilir. Bunu noktasal olarak tespit edebiliriz, ancak tespit ettikten sonra demir borunun ek yerleri bulunur ve bu ek yerlerinden tamirat yapılır. Fakat demir borularda tamamen çürüme meydana geldiyse kesinlikle komple tesisatınızın değişmesini öneriyoruz çünkü sürekli su kaçağı meydana gelir. Bu da size maliyet, tadilat, sürekli komşunuza zarar verme ve üzülmenize neden olur. Eğer bir bölümde çürüme ve çatlama varsa kesinlikle tamirat öneriyoruz.

Sarıyer Su Kaçağını Nasıl Buluyoruz?

Çeşitli Yöntemler

Sarıyer su kaçağını bulmak için çeşitli yöntemler kullanıyoruz. Bu yöntemler arasında termal kamera ile su kaçağını bulma ve dinleme cihazıyla su kaçağını bulma bulunur. Biz, bu tip teknolojik cihazların yanı sıra uzman ve deneyimli ustalarla çalışıyoruz. Neyse ki yeterlilik belgesi zorunluluğumuz vardır. Su kaçağını bulmak için öncelikle sıcak su ve soğuk suyu birbirinden ayırıyoruz. Kombiden veya benzeri ısıtma cihazlarından su kaçağının böylece soğuk suda mı yoksa sıcak suda mı olduğunu tespit ettikten sonra, gerektiğinde su basıncı veya oksijen basıncı uygulayarak su kaçağını nokta olarak buluyoruz. Su kaçağının yerini bulduktan sonra, patlayan borunun fayansın birleşim noktasına gelmediyse bir veya iki seramik kırarak su kaçağının onarımını yapıyoruz ve kullanıma açıyoruz. Bu yaptığımız işlem 1 yıl firmamız tarafından garanti altına alınır.

Sarıyer  Su Kaçağı Tespiti ile İlgili Makale

Gerçek Bir Örnek

Bir müşterimizin evinin banyosunun tavanından su damlamaya başlamış. Bunun üzerine müşterimiz durumu komşusuna bildirmiş ve üst komşu su kaçağı bulan firmalardan birini çağırmış. Bu firma su kaçağını çok uğraşmış fakat bulamamış ve dairenin tesisatını komple değiştirmeyi önermiş ve anlaşmışlar. Firma, evin sıcak su, soğuk su ve kat kaloriferi tesisatını tamamen değiştirmiş ve evden çıkıp gitmiş. Ancak su kaçağı bir türlü durmamış. Müşteri tesisat firmasını aramış ve su kaçağının devam ettiğini söylemiş. Firma başka dairedendir deyip telefonu kapamış ve bir daha telefonları açmamış. Müşteri bizi internetten bulmuş ve biz gittik. Su kaçağının iki kat üst daireden olduğunu tespit ettik ve onarılması gerektiğini söyleyip anlaştık. Su kaçağını tamir ettik ve iki saat içinde su kesildi. Müşteri bizi dua ederek uğurladı.

Su kaçağının alt katta olduğunu söyleyip Müşterinin bütün tesisatını boşa değiştirmişler ve adama maddi olarak çok zarar vermişler. Bu konularda biraz araştırma yapmanızı öneriyoruz. Bizim gibi kaliteli ve sertifikalı elemanlar ile çalışan firmaları tercih etmelisiniz. Bizi tercih eden müşterilerimiz asla böyle durumlarla karşılaşmaz ve memnun kalırlar. Şimdiden bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ederiz.

Banyomuzun Tavanında Siyahlaşma Var: Su Kaçağı mı Var?

Tavanınızda Yeşillenme veya Kararma

Banyonuzun, tuvaletinizin veya evinizin herhangi bir noktasının tavanında yeşillenme ve kararma olabilir. Bu durum kesin olarak su kaçağı var anlamına gelmez. Üst kattaki komşunuzun seramiklerinde açılma olabilir ve seramik araları açılabilir. Bu durum genelde banyo ve tuvaletlerde olabilir. Temizlik açısından sürekli kimyasal deterjanlar kullanıldığı için derz dediğimiz fayans araları açılır ve her yıkama veya duş almanız sırasında alt kata su kaçağı olabilir. Eğer böyle bir durum yoksa su sızıntısı ya giderlerdendir ya da su tesisatında olabilir. Bunu da biz uzman ekibimiz ve son teknolojik cihazlarımızla buluyoruz ve onarımını yapıyoruz.

Sarıyer Su Kaçağı Belirtileri

  • Alt dairenizin tavanından sürekli su damlıyorsa
  • Su faturanız normalden yüksek geliyorsa
  • Evinizdeki tüm musluklar, çamaşır ve bulaşık makinesi kapalı olduğu halde su sayacı dönüyorsa
  • Fayans aralarında su çıkıyorsa
  • Parkelerde şişme ve kabarma oluyorsa
  • Banyo ve tuvalet tavanında kararma ve boya dökülmesi oluyorsa
  • Klozetin içine su sızıntısı varsa
  • Evde bir anda rutubet ve nem oluştuysa
  • Banyo seramiklerinin derz araları çıktıysa veya bozulduysa
  • Kombiniz sürekli su eksiltiyorsa mutlaka su kaçağı vardır ve uzman bir firmadan yardım almalısınız.

Su Kaçağına Sebep Olan Faktörler

  • Su tesisatı boruları ve birleşme aparatlarının kalitesiz malzeme olmasından su kaçağı olabilir.
  • Evinize sürekli İSKİ’nin su basıncını yüksek vermesinden su kaçağı olabilir.
  • Evinizin tesisatını döşeyen ustanın acemi olması, kaynak noktalarından su kaçağına neden olabilir.
  • Giderlere atılan çamaşır suyu veya kimyasal ilaçlar gider borularını delebilir.
  • Yüksek derecede sıcak su kullanımı, zamanla boruların gevşemesine neden olabilir ve su kaçağı meydana gelebilir.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti

Noktasal Su Kaçağı Tespiti

Kamera ile gerçekleştiriliyor. Borunun içerisine yerleştirilen ve boru boyunca ilerleyen kameralar, tıkanıklık noktalarını bir bir tespit ediyor. Yağ, kir, artık ve yabancı cisim gibi birçok etken sebebiyle borularda tıkanıklık oluşuyor. Kameralı su kaçağı tespiti yapan su tesisatçısı, ikinci aşamada tıkanıklık noktalarını açarak işlemi tamamlıyor.

Robotla Tıkanıklık Açma

Robotla lavabo açmak ya da pimaş yıkamak, en hızlı tesisat yöntemlerinden biridir. Su tesisatçısı olarak tıkanıklıklara modern teknoloji ile müdahale ederek zamandan ve paradan tasarruf sağlıyoruz. Tıkalı bir pimaş, ancak robotlu sistemlerle yıkanarak tamamen açılabiliyor. Özellikle tuvalet ve rögar açma işlemlerinde robotlar etkili bir performans gösteriyor.

Ekip Tesisat

Sarıyer’de hizmet veren bir tesisat firmasıdır. Özellikle tıkanıklık açma, su kaçağı tespiti ve petek temizliği gibi alanlarda uzmanlaşmıştır. İşlerini hızlı ve profesyonel bir şekilde yapmalarıyla bilinirler.